Kostnadsfri IT-analys

Vill ni undersöka om ert företag kan spara pengar? Vill ni veta om ni betalar för mycket? Vill ni undersöka möjligheterna att förbättra er IT? Vill ni få bättre koll på era IT-tjänster?

Om svaret är "JA" på någon av frågorna är ni varmt välkomna att göra en kostnadsfri IT-analys.

Analysen löser vi smidigt över telefon och e-post.

I analysen får ni:

  • En komplett lista över alla era IT-tjänster, priser och villkor.

  • Förslag på förbättringar och besparingar.


Såhär går IT-analysen till

En IT-analys från oss innebär att vi hjälper er att se över alla era leverantörer inom webb och IT. Det enda ni behöver göra är att svara på några frågor om vilka leverantörer ni har för olika områden. Därefter ringer vi runt och undersöker exakt vilka tjänster ni har, vad de kostar samt vilka villkor som gäller. När vi är klara återkommer vi med en komplett lista över alla era leverantörer och tjänster (såhär långt är tjänsten 100% kostnadsfri).

I samband med listan får ni även en intressant siffra på hur mycket pengar ert företag kan spara samt hur ni kan förbättra er IT. Om ni vill få reda på dessa besparings- och förbättringsåtgärder kommer vi överens om en rimlig ersättning. Oftast är vår ersättning 10-20 procent av den summan vårt förslag besparar er de två första åren. Och självklart får vi bara betalt om ni väljer att fullfölja våra förslag.

Ersättningen brukar även täcka följande:

  • Kort utbildning i ämnet

  • Hjälp att förhandla ner priser

  • Hjälp att säga upp tjänster

  • Teknisk hjälp att byta leverantör

  • Hjälp igång med eventuella nya system

Vi gör allt för att ni ska behöva göra så lite som möjligt själva! Mycket att vinna, inget att förlora. Fyll i vårt kontaktformulär till höger så återkommer en IT-rådgivare inom kort!

Är ni bara intresserad av sammanställningen av era tjänster med priser och villkor? Varmt välkommen ändå!